Dr. Király Enikő ügyvéd, a Budapesti Ügyvédi Kamara tagja„Gyermekkorom óta tudatosan készültem az ügyvédi pályára, s – bár akkor még nem sokat tudtam róla, hogy a való életben miként is működik ez a „világ” – mindig védőügyvédként, büntetőjogászként képzeltem el magam felnőttként.
Ennek megvalósításához vezető első lépcsőfokként az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán szereztem jogi diplomát.
Szakmai gyakorlatomat, ügyvédjelölti éveimet kizárólag büntetőjoggal foglalkozó ügyvédi irodákban töltöttem, mert szerettem volna a lehető legtöbb tapasztalatot, tudást és rutint szerezni ezen a jogterületen, megismerni a büntetőeljárás gyakorlati menetét a nyomozás elrendelésétől a jogerős ítélet meghozataláig, legyen szó akár ittas vezetésről, kábítószer-kereskedelemről, akár egy többszörösen minősülő emberölésről.
Munkám során nap mint nap szembesülök azzal, hogy adott esetben egy rossz döntés is elég ahhoz, hogy az ember gyanúsítotti pozícióban találja magát egy büntetőeljárás útvesztőjében. Védőként az én feladatom és célom az, hogy ebben az idegen, sokszor kiszolgáltatott helyzetben ott álljak az ügyfelem mellett, folyamatosan tájékoztassam a soron következő várható eljárási cselekményekről és hozzásegítsem a számára legkedvezőbb végkimenetel elérésében.”

Miért jó választás védelmének ellátására dr. Király Enikő ügyvéd?

  • védőügyvédként kizárólag büntetőjogi területen tevékenykedik, így rutinosan vesz részt az Önnel szemben folyamatban lévő eljárás valamennyi szakaszában
  • ügyével kapcsolatban világos és érthető felvilágosítást nyújt Önnek
  • az eljárás során folyamatos kapcsolatot tart fenn Önnel
  • türelmes és empatikus hozzáállása megkönnyíti az Ön számára a hatóság, bíróság előtti megjelenéssel járó feszült helyzet kezelését
  • meghatározza az Ön számára legkedvezőbb pozíciót eredményező védekezési stratégiát
  • indítványokat tesz, beadványokat szerkeszt a védekezés hatékony megteremtése körében
  • amennyiben az ügy jellege indokolja, kapcsolatba lép igazságügyi szakértővel
  • az eljárás során közreműködik valamennyi mentő, illetőleg enyhítő körülmény feltárásában, megjelöli az igazolásukhoz szükséges, Ön által beszerzendő okiratokat
  • részt vesz Önnel az eljárási cselekményeken (kihallgatás, szembesítés), illetve a bírósági tárgyalásokon

Amennyiben Önt vagy hozzátartozóját valamilyen minőségben beidézték a rendőrségre, bíróságra, kérem forduljon hozzám bizalommal és vegye fel velem a kapcsolatot, kérjen konzultációs időpontot most!

Mindenre kiterjedő védekezést építünk fel az Ön érdekében, így megbízható és valós büntetőjogi védelmet nyújtok Önnek!

Telefonszám: +36304158296

Tel: +36304158296

kulcsszavak: büntető ügyvéd, dr. király Enikő büntető ügyvéd, letartóztatás, budapesti ügyvéd, ügyvédi díjak, őrizetbe vették ügyvéd azonnal, ittas vezetés ügyvéd, kábítószer ügyvéd)